Coaching

Coaching


Har du behov for en å snakke med som kan se hele deg med kjærlighet, en som kan bistå med å sortere tanker og følelser, og gi deg verktøy for å komme dit du ønsker?  • Du trenger ikke å fikse deg selv.
  • Du er god nok som du er.
  • Veien er å endre tankemønstrene til nettopp dette.
  • Det aller viktigste er å ta i mot alle dine følelser med respekt og omsorg.
  • Og, begynne å lytte til det kroppen har å fortelle deg.Da jeg oppdaget dette for min egen del, ja da begynte livet å endre seg raskt!

 

Jeg måtte møte en vegg for å ta dette innover meg, og var lenge helt satt ut av spill. I denne perioden endret mye seg og jeg kom ut som et nytt menneske som faktisk respekterte, lyttet og var glad i meg selv.

 

Jeg fikk mye mer energi enn jeg hadde hatt tidligere, jeg var gladere og mer fornøyd og jeg begynte å gjøre mer av det som var viktig for meg.Det trenger ikke å være så komplisert å gå denne veien. Men, det kan være lurt å ha med seg en veiviser som har gått veien før deg, slik at du ikke trenger å falle ned i alle de samme grøftene.

I min jobb som veileder og coach, oppdager jeg at fordi jeg selv har endret meg på denne måten, så lytter og forstår jeg andre på en måte som betyr noe. I tillegg til min formelle utdanning, er denne livserfaringen svært viktig.


Mine klienter rapporterer uten unntak at jeg virkelig ser dem for den de er innerst inne, jeg bistår dem til å se sin verdi og sine styrker og ressurser. Dette fører til at de begynner å gjøre det som er viktig for dem, noe som fører til mestring, livsglede og bedre helse. 


Frihetsfølelsen som ligger i dette er ubeskrivelig deilig. Fordi; svarene ligger faktisk inni deg selv, du må bare lære hvordan du skal få tak i dem og handle etter hva du egentlig vet.


Når du har knekt koden til dette, vil du alltid være din egen coach, fordi du vet hvor du finner svar.

Hvis dette treffer deg - ta kontakt med meg nå!

unsplash