Tilbakemeldinger

Tilbakemeldinger fra programmet:


DIN SJELS VEI

Sacred womb awakening

Sacred womb wisdom


(En Dypere Spirituell Oppvåkning) I videoen under forteller Veronica hva dette programmet har betydd for henne:


Merete Haugen Sørlie:

Anna Lindholm:


"Jeg var så heldig å få være med første gang Hanne hadde programmet ´En Dypere Spirituell Oppvåkning (Din Sjels Vei)´ i gruppe.


Den spirituelle tilnærmingen Hanne bruker er dyp, innsiktsfull og kjærlig, og har gitt meg en mye dypere forståelse for den hellige feminine skaperkraften som bor dypt i meg.
Hun guider oss gjennom dype meditasjoner for å hjelpe oss med å komme i kontakt med sjelsessensen i oss, og på magisk vis hjelper hun oss med å forstå hvordan kropp og sjel er i dyp forening med hverandre.


Varsomt, omsorgsfullt og kjærlig guider hun gruppen gjennom enkle, men kraftfulle øvelser som gjør at vi kommer i kontakt med både kropp og sjel på en helt ny måte. Jeg føler at jeg allerede etter kort tid fikk en mye bedre kontakt med kroppen og kroppens organer. Jeg har etter mange år med alvorlig sykdom hatt en følelse av at kroppen har sviktet meg fullstendig, og jeg hadde et stort behov for å bli kjent med kroppen på nytt. Og det er akkurat dette Hanne har greid å instruere meg i.


Yogaen Hanne bruker er ulik den jeg har prøvd før. Hun oppfordrer hele tiden til å bruke god tid på hver øvelse, gå innover i oss selv og lytte til egne behov, snarere enn å bare lytte til instrukser fra henne. Det gir tillit og trygghet, og det åpner for nye muligheter til å utforske seg selv og sin egen kropp og kraft.


På den måten blir kurset også tilpasset den enkeltes behov på en helt unik måte


Jeg føler dette kurset har hjulpet meg enormt mye og gitt meg flere viktige verktøy på veien videre i livet.


Det kan varmt anbefales videre til alle som måtte ha et ønske om å forstå seg selv, sin kropp og sin sjel i den tiden vi lever i nå."


Varm hilsen fra Anna Lindholm


Gretha Klungseth:

"Datteren min ser hvilken effekt dette programmet har hatt på meg: Hun sier: "Mamma, dette har du SÅ godt av. Det synes så godt på deg!". Etter gjennomført program kjenner jeg at jeg står veldig godt i min egen energi, i min egen søyle av lys. Jeg er veldig bevisst på at jeg ikke skal lekke energi - og gjennom dette lekker jeg ikke så mye energi lengre. Jeg lakk veldig mye energi tidligere! Jeg har blitt kvitt et mareritt som plaget meg mange uker i strekk. Etter en healingøvelse vi gjorde ble jeg kvitt marerittet og har ikke hatt det siden. Jeg kjenner meg mye mer tilstede i meg selv. Dette har vært helt fantastisk."

KVINNE, 55 ÅR - deltaker i gruppeprogrammet Din Sjels Vei (En Dypere Spirituell Oppvåkning) - Vår 2023


Hvordan har programmet påvirket din relasjon til deg selv?

- Jeg har fått en enda tydeligere følelse og opplevelse, og en tydelighet på min egen verdi eller egenverd. At jeg også har en viktighet her. Det å kjenne etter er vel noe jeg aldri, eller er et spørsmål som aldri har vært noe tema eller jeg aldri har tenkt at det er så viktig.  Jeg har nok bare tenkt at så lenge alle andre er det bra så har jeg det bra. Så kanskje det å stoppe opp litt før jeg svarer for eksempel, å kjenne etter om jeg egentlig har lyst og hva er dette for meg også. Uten å tenke at dette er noe egoistisk. Det er ikke sånn at det er mine tanker og følelser som til enhver tid skal være gjeldende i forhold til andre, men at det er også har lov til å ytre meg.

 

Det høres ut som om det er litt mer egenkjærlighet som har kommet fram?

- Ja, når jeg tenker over det er det vel egentlig det.

Å kjenne etter i magen eller i det feminine magesenteret, å kjenne etter og puste en ekstra gang, så jeg får jeg jo egentlig ganske fort svar på om dette er ok eller ikke.  

 

Betyr det at du har gått ned fra bare hodet til å kjenne etter mer i kroppen og i det feminine magesenteret?

- Ja, for jeg føler at jeg har egentlig har levd fra snippen og opp. Jeg har jo kjent ting i kroppen, det har jeg jo kjent mye, men det har vært en overlevelsesstrategi tidligere å ikke kjenne etter. Og tidligere har det vært nødvendig for meg, men nå er ikke det nødvendig lengre. Så det å koble meg på igjen og få en bevissthet på det, tenker jeg disse kveldene sammen har gjort meg veldig bevisst på. At det er mulig og hvor viktig det er.

 

Hvordan tenker du at det er viktig?

- Jeg kjenner jeg har mer energi, mindre ubehag i kroppen, sover bedre. Mindre småfrustrert og noe som jeg ikke helt kan sette ord på. Noen ganger blir jeg litt irritert på meg selv fordi jeg har sagt ja til ting, og så har jeg ikke kjent etter og så har jeg egentlig ikke lyst. Jeg er lei av å gjøre ting jeg ikke har lyst til lengre. Det kan være greit å kjenne etter om jeg sier ja for å please andre, for at andre skal være fornøyd, eller om jeg virkelig har lyst til noe.
KVINNE, 54 ÅR - deltaker i gruppeprogrammet Din Sjels Vei (En Dypere Spirituell Oppvåkning) - Vår 2023


Hvordan har programmet En Dypere Spirituell Oppvåking påvirket din relasjon til deg selv?

- Jeg har blitt mer bevisst på meg selv, hvem jeg er. Jeg har blitt tryggere i meg selv. Tar tak i det som er vanskelig. Det har vekket en stor nysgjerrighet for det spirituelle. Det ubevisste, det bevisste og det feminine.

 

- Det har vært veldig viktig for meg at jeg har fått læresetninger og healingøvelser på lydfil. Jeg bruker dem jevnlig. Spesielt det med å hente energien min tilbake og å sette grenser for meg selv. Det er helt gull!

 

- Hele konseptet er veldig verdifullt. Og for meg personlig har jeg blitt mer nysgjerrig. Logikken min slår jo inn gang på gang, men så sier jeg til meg selv; bare la det være, jeg vet det funker. Det er bare sånne enkle setninger i øvelsene som er helt gull, og med det samme jeg tenker det så skjer det jeg tenker; f.eks å gi slipp på noe eller å hente energien tilbake. Det bare skjer når jeg tenker det og har en intensjon om det. Og det skjer jo faktisk!

 

- Jeg tror det er viktig å la seg selv bli healet, å tillate det. Så tar jeg imot det jeg trenger der og da. En annen dag kan det hende det er noe annet som jeg trenger og oppdager. Det handler jo ikke om at livet skal bli helt friksjonsfritt. Det er bare det at jeg får en annen forståelse og andre verktøy, en annen bevissthet. Jeg vet jeg kan jorde meg. Jeg vet jeg kan gå inn i det på en helt annen måte enn før.

 

- Jeg står sterkere i meg selv.

 


Cathrine 42 år - tilbakemelding fra indivuduell oppfølging; Din Sjels vei 1, 2 og 3


Hvordan har programmet En Dypere Spirituell Oppvåkning (Din sjels vei) påvirket din relasjon til deg selv?

Jeg har fått en mye bedre relasjon til meg selv, fordi jeg forstår mer og har fått en annen ro i ting som skjer i livet. Det har gjort meg sterkere på et vis.

 

Hvordan opplever du det å ha blitt sterkere i deg selv?

Det gjør jo at jeg står mye stødigere i situasjoner som jeg kunne ta veldig tungt og bli veldig lei meg av før. Det kan fortsatt være litt sånn noen ganger, men jeg har mer troen på at dette går bra. Det blir ikke så svart/hvitt.

 

Jeg har mer ro i situasjoner hvor jeg ikke hadde så mye ro før. Jeg har også blitt snillere mot meg selv. Jeg har bedre forståelse for meg selv. Jeg skjønner hvorfor ting skjer, og da er det lettere å være raus med meg selv, og da kan jeg lære noe av det og justere på ting, og kjenne igjen ting. Jeg kan se meg selv mer utenifra, og derfor er det lettere å være snill med meg selv.

 

Jeg er mer glad i meg selv og gir meg selv det jeg trenger i større grad, men uten at jeg er så veldig bevisst på det. 


 

Tilbakemelding fra Healing Art Male Workshop:

Yogakurs deltakere sier:

"Dette er veldig godt for kroppen min. Jeg trener med andre ting ellers, men kjenner at jeg virkelig trenger dette. Kroppen føles mye bedre etter yogatimen din, og jeg går hjem og nyter effekten!"

 

"Jeg er veldig stresset til vanlig, men med denne yogaen faller jeg helt til ro."

 

"Jeg har mye kaos i hodet, men nå greide jeg å slappe av og koble ut hodet for første gang! Skjønner ikke hvordan det var mulig. TUSEN TAKK!"

 

"Jeg elsker denne yogaformen og for første gang på det jeg kan huske har jeg lagt meg uten å ha vondt."

 

"Timene dine gjør underverker for hoftene mine, smertene er nesten helt borte!"

 

"Jeg fikk virkelig «tak i» kroppen, og har aldri hatt en så god følelse i kroppen før."

 

"Jeg slapper så godt av i timene dine, og skulle gjerne hatt med meg stemmen din hjem."

 

"Det er første gang jeg virkelig har kjent kroppen min, og hvordan den er forskjellig i ulike kroppsdeler. At jeg ofte spenner meg ubevisst. Nå har jeg lært hvordan jeg kan jeg slippe disse spenningene. Tusen takk!"

Om coaching:

 

Marita L.

"Etter noen samtaler med Hanne opplevde jeg for første gang på det jeg kan huske livsglede igjen. Tusen takk!".


Camilla H.

"Hanne er tydelig og direkte med masse empati og en god dæsj humor. Hun har virkelig hjulpet meg til å se hva som er aller viktigst for meg, og ikke minst - hordan jeg skal få det til!".


Anette S.

"Jeg hadd mistet håpet da jeg kom til Hanne første gang. Etter en fin prosess med coaching har jeg fått troen på meg selv! Jeg greier å sette grenser på en god måte, og jeg ser plutselig hva jeg skal videre med mitt liv!"


Camilla P.

“Jeg har fått troen på at jeg kan hjelpe meg selv til en bedre helse og et bedre liv, og ikke minst verktøyene for å få det til!”

 

 

Om Sensitivitet ER din styrke! -online kurs:


"Kurset er en gullgruve!

Jeg finner det jeg trenger for å roe ned og få dypere kontakt med meg selv og min sannhet. Det som virkelig er viktig for meg.

Fordi jeg har tilgang til kurset over lang tid, får jeg kontinuitet og jeg kan alltid komme tilbake til øvelser som er viktige for meg.

Tusen takk!" - Anne, psykolog


"Allerede etter en uke i kurset kjenner jeg på en endring i hverdagen min!

Jeg er SÅ glad for det jeg lærer, og det er jo faktisk veldig enkelt, jeg måtte bare bli bevisst på de grepene jeg faktisk kan ta.

Jeg er veldig takknemlig!" - Merete Haugen Sørlie, fysioterapeut

 

 

Silke Srebotnjak -


om Sensitivitet ER din styrke
"I løpet av kurset er det en god del som har forandret seg. Verktøyene har gjort at jeg ikke går like fort tom, samtidig som jeg klarer å fylle fortere på med energi enn før. 

 

Det som har forandret seg mest er at jeg er mye mer bevisst på hvordan jeg "henger" sammen, hva som er godt for meg og hva jeg trenger (og må gjøre) for å kunne fungere.

 

Det kjennes som om jeg har blitt bedre venn med meg selv. Jeg har mye lettere for å akseptere sider ved meg selv som jeg ikke forstod, og som jeg syntes var rett og slett skamfulle. 

 

På en måte føler jeg meg mer sensitiv, men uten at det oppleves som tungt og energikrevende. 

 

Verktøyene bruker jeg for å finne indre ro (spesielt meditasjon før jeg legger meg, og jording). Det "indre barnet" bruker jeg når jeg trenger å gi styrke og omsorg til mitt indre jeg. Jeg har ikke vært så overveldet og sliten den siste tiden, selv om jeg føler meg mer bevisst på det som skjer rundt meg.

 

Jeg gledet meg alltid til ny modul som kom hver uke. Hele kurset har vært lærerikt og veldig gøy å gjennomføre. 

 

Tusen takk for alt jeg fikk lære av deg!"

Trine Holter - om Følelser og Grensesetting, en del av onlinekurset Kjærlighet til deg selv - i praksis

"Jeg må starte med; så fantasitisk fin du er Hanne! Starten på workshopen rørte meg veldig mye. Jeg kjenner meg igjen i din fortelling. Jeg kjenner meg også så utrolig godt igjen i det å være høysensitiv og det å sette grenser. Jeg var redd for å ikke bli likt eller lage bråk, at jeg skulle miste noen. 

Jeg tror budskapet ditt, workshopen din, og det du formidler er kjempeviktig for så utrolig mange mennesker. Jeg tror det er mange som sliter med akkurat dette. Det er vanskelig å sette grenser fordi det ligger en frykt bak, en usikkerhet og en uro.

Jeg tror som du, at det å vise seg selv egenkjærlighet er nøkkelen. Det har ikke noe med egoisme å gjøre. Mange tror det at hvis du skal ha egenkjærlighet så må du digge deg selv. Men egenkjærlighet betyr å begynne å gi til deg selv, det du har gitt til alle andre helt fra du var liten.

Dette her er så viktig Hanne, og jeg er så takknemlig fordi du deler med meg og med alle andre.

Du er helt rå, og jeg digger måten du snakker på og formidler på. Du er både vennlig, snill, omsorgsfull, samtidig som du er bevisst og klar.

Igjen en utrolig stor takk til deg og workshopen din. Dette er så viktig, det er dette som er nøkkelen. Når jeg begynner med egenkjærlighet så klarer jeg mye lettere å sette grenser, og klarer også å respektere andres mye, mye lettere. Når jeg har empati for meg selv vil det automatisk ha en dominoeffekt så jeg også får empati overfor andre."

 

 

Agnete Nygård - sykepleier ph.d.