Trommereise

TROMMEREISE

Velkommen til trommereise

24. januar

i LillestrømIntensjonen med trommereisen er å få dypere kontakt med din innerste kilde av kjærlighet:

 

Du skal møte et kraftdyr eller et orakel som har en beskjed til deg om hvordan du enda bedre kan praktisere egenkjærlighet.


Når vi tar vare på oss selv og praktiserer egenkjærlighet, vil vi oppleve en indre ro og tilfredshet, og vi har vi veldig mye mer å gi til de rundt oss.

 

Det vil bli rom for deling og samtale.

 

Ta med skrivesaker, fargestifter og notatbok/tegneark.

 

Når:                 Tirsdag 24. januar kl. 17.30 – 19.30

Hvor:               Gozip, Storgata 25B, 2000 Lillestrøm

Investering:  Kr 400,-
Vipps 400,- til 40 22 25 10 (merk med trommereise) for å sikre deg plass.

Begrenset antall plasser.

Trommereiser har blitt brukt av ulike urbefolkninger i tusenvis av år. I den samiske tradisjonen opereres det med underverdenen, mellomverdenen og oververdenen. Underverden er vårt ubevisste. Mellomverden er vårt daglige, her og nå, og oververden er det gudommelige. I trommereisen du blir tatt med på av meg, går vi til underverdenen; ditt ubevisste. Her vil du møte din indre visdom. Vi går bakenfor rasjonalitet og ord, og finner vår innerste sannhet.


Selv om du er bevisst under reisen, vil rytmen i trommeslagene gjøre at du kommer du svært dypt, hakket før søvn, på det nivået som ofte blir kalt delta-frekvens. Du kan erfare å oppdage nye sider av deg selv, få nye innsikter, og du åpner opp for visdommen i deg selv som ligger på et dypere nivå enn vårt rasjonelle sinn.


Sinnet vårt kan benytte seg av symboler for å fortelle oss det budskapet vi trenger å bli oppmerksom på. Vi kan møte hjelpere i form av kraftdyr, forfedre eller andre skapninger.


Trommereisen kan også oppleves som en reise i ren energi, i bølger av farger eller lyder, i mørke eller i stillhet.


Hver reise innover er forskjellig.


Dalai Lama har sagt: ‘Vi har mer å oppdage ved å utforske vårt eget indre univers enn noe annet sted.’


Trommereisen foregår slik:

Legg deg godt til rette, sørg for at du er varm og at du ligger godt. Du blir guidet i starten av reisen, og så ligger du å lytter til trommen. Guidingen i starten ber deg gå til et sted i naturen som du kjenner deg trygg. Tenk gjerne gjennom hvor du vil gå, før du starter.


Ønsker du å arrangere en trommereise?