Yoga

YogaSOMATICS

FOR TILSTEDEVÆRELSE

OG

INDRE RO

KURS I LILLESTRØM FRA 14. MAI


YogaSOMATICS & Divine Feminine


Myk, rolig yoga som passer for alle. Vi øver på å lytte til hva kroppen har behov for og gi den det den trenger. Du blir guidet til å bevege deg ut fra din kropps behov. Vi utforsker og finner gode bevegelser som gjør oss godt, slik at vi kan nyte å være i kroppen vår. Å trives i vår egen kropp. Resultatet er indre ro, spenninger og stress slipper taket, og vi kan leve i større grad i balanse mellom aktivitet og hvile.


Gjennom tilstedeværelse og indre ro vil din intuisjon og indre visdom få rom og mulighet til å komme til fram. Vår egen visdom har for mange av oss har vært skjult og vanskelig tilgjengelig på grunn av vår historie, erfaringer og støy rundt oss.


Divine Feminine – vår feminine energi i balanse -lytter til egne behov, hviler når hun trenger det, er følsom, intuitiv, full av skaperkraft og glede. Ved å gi deg selv det du og din kropp har behov for, får du automatisk mer energi og er mer til stede i deg selv og for dem du er glad i.


I tillegg til YogaSOMATICS vil du gjennom kurset lære mer om den balanserte feminine energien og få bedre balanse mellom det feminine og det maskuline.


Du vil motta guidede meditasjoner og healingøvelser. Disse vil hjelpe deg å opprette kontakt med dine tre sentre for feminin kraft og begynne å heale ut blokkeringer som gjør det vanskelig for deg å gi deg selv det du virkelig har behov for, å finne tilbake til deg selv.


Det vil være rom for deling, å bli hørt og sett som akkurat den du er.Når:
Tirsdagene: 14. mai, 28. mai, 4. juni, 11. juni og 25. juni

Fra kl. 18 - 20


Hvor:
Stortorget 11, 2. etg., 2000 Lillestrøm


Investering: kr. 1.900,-


Kursholder: Hanne Christiansen Høie

Hanne har 23 års erfaring med yoga, 8 års erfaring som yogalærer innen yogaSOMATICS, restorativ og terapeutisk yoga. Hun har i tillegg 25 års erfaring som terapeut, coach og spirituell mentor.


Mer om yogaSOMATICS


Bevegelighet, balanse og indre ro - for kropp og sjel


Ønsker du å kjenne på mer velvære og mykhet i kropp og sjel, roe ned og få bedre kontakt med kroppen din?


Med utgangspunkt i myk, rolig yoga, yogaSomatics, mindfulness og self-compassion, får du muligheten til å trekke oppmerksomheten innover, roe helt ned og få bedre kontakt med egen kropp og pust. Med fokus på tilstedeværelse i kroppen øver vi på å lytte innover; til hva kroppen vil fortelle og vår egen visdom. Vi legger merke til hva kroppen har behov for og gjør det kroppen har behov for. I denne yogaen er det ikke noe som er riktig eller galt. Det er din kropp som bestemmer hva som kjennes godt og riktig for deg.


Vi starter hver time med en kort avspenning, har så en rolig og myk yogaøkt og avslutter timen med en lengre guidet meditasjon/avspenning.


Denne yogaformen passer for alle uansett om du har gjort yoga før eller ikke. Du vil gjennom kurset få en dypere kroppsbevissthet gjennom å øve på å lytte innover til kroppen og hva den har behov for.

Det passer godt for deg som ønsker å sette ned tempoet, få god kontakt med kroppen her og nå, men også til deg som er sliten og utbrent eller trenger restitusjon etter sykdom.


Du vil lære effektive og enkle øvelser du kan ta med deg hver eneste dag, slik at du forebygger stress og får en bedre balanse i livet.YogaSomatics er del av programmet Balanse mellom det Feminine og det Maskuline - En Dypere Spirituell Oppvåkning - i gruppe.Lukkede kurs to dager i uka gjennom Avonova Helse - Arbeidsrettet Rehabilitering.


"Jeg har prøvd all verdens behandlinger. Din yoga trumfer alt! Jeg får løsnet opp i stivheter selv, trenger ingen andre til å fikse meg ❤️"

C.K. - deltaker på mindful yogaSomatics kurs.

"For første gang på det jeg kan huske har jeg begynt å få kontakt med kroppen min! 

Jeg har ikke ord for hva dette betyr for meg. Tusen takk 🌹"

V.L. - deltaker på mindful yogaSomatics kurs.

Har du spørsmål?

Ikke nøl med å ta kontakt - jeg vil gjerne snakke med deg!

Hanne Chrisitansen Høie

Phone: 40222510
unsplash