Yoga

YOGA

FOR TILSTEDEVÆRELSE

OG

INDRE RO

Kurs starter opp på

Favn Studio i Lillestrøm 3. mai!


YOGA FOR TILSTEDEVÆRELSE OG INDRE RO

 

Med en verden i kaos er det viktigere og viktigere å stå sterkt i oss selv.

 

Mange av oss har ikke så god kontakt med kroppen vår, og lever kun fra hodet. Vi har en kropp, men kjenner ikke på den, er ikke glad i den og trosser den ofte.

 

I dette kurset kombineres terapeutisk yoga, restorative yoga og yogaSomatics for at vi mykt og varsomt kan begynne å få mer kontakt med kroppen. Slik kan vi begynne å tydeligere motta kroppens signaler, og starte å lytte og spille på lag med den. Kanskje er det også mulig å bli glad i kroppen!

 

Vi vil ha fokus på hvordan vi kan bevare vår livsenergi og ha sunne grenser. Vi vil opprette kontakt med våre tre sentre for feminin kraft for å få bedre tilgang til vår egen indre visdom, ressurser og egenkjærlighet.

 

Dette vil gjøre oss sterkere og mer robuste i vår hverdag.

 

Vi vil ha guidede meditasjoner,  healingøvelser og myk, rolig yoga som passer for alle.


En god atmosfære, ullmatter, puter og pledd venter på deg 💚


Sted :

Favn Studio, Stortorget 11, 2000 Lillestrøm

Når:

Onsdager fra kl. 16.45 - 18.00.

Fra - til:

3. mai - 21. juni

Investering:

Kr. 1.960,-

Instruktør:

Hanne Christiansen Høie

 

Velkommen 🌺Mer om denne yogaformen


Bevegelighet, balanse og indre ro - for kropp og sjel


Ønsker du å kjenne på mer velvære og mykhet i kropp og sjel, roe ned og få bedre kontakt med kroppen din?


Med utgangspunkt i myk, rolig yoga, yogaSomatics, mindfulness og self-compassion, får du muligheten til å trekke oppmerksomheten innover, roe helt ned og få bedre kontakt med egen kropp og pust. Med fokus på tilstedeværelse i kroppen øver vi på å lytte innover; til hva kroppen vil fortelle og vår egen visdom. Vi legger merke til hva kroppen har behov for og gjør det kroppen har behov for. I denne yogaen er det ikke noe som er riktig eller galt. Det er din kropp som bestemmer hva som kjennes godt og riktig for deg.


Vi starter hver time med en kort avspenning, har så en rolig og myk yogaøkt og avslutter timen med en lengre guidet meditasjon/avspenning.


Denne yogaformen passer for alle uansett om du har gjort yoga før eller ikke. Du vil gjennom kurset få en dypere kroppsbevissthet gjennom å øve på å lytte innover til kroppen og hva den har behov for.

Det passer godt for deg som ønsker å sette ned tempoet, få god kontakt med kroppen her og nå, men også til deg som er sliten og utbrent eller trenger restitusjon etter sykdom.


Du vil lære effektive og enkle øvelser du kan ta med deg hver eneste dag, slik at du forebygger stress og får en bedre balanse i livet.YogaSomatics er del av programmet Balanse mellom det Feminine og det Maskuline - En Dypere Spirituell Oppvåkning - i gruppe.Lukkede kurs to dager i uka gjennom Avonova Helse - Arbeidsrettet Rehabilitering.


"Jeg har prøvd all verdens behandlinger. Din yoga trumfer alt! Jeg får løsnet opp i stivheter selv, trenger ingen andre til å fikse meg ❤️"

C.K. - deltaker på mindful yogaSomatics kurs.

"For første gang på det jeg kan huske har jeg begynt å få kontakt med kroppen min! 

Jeg har ikke ord for hva dette betyr for meg. Tusen takk 🌹"

V.L. - deltaker på mindful yogaSomatics kurs.

Har du spørsmål?

Ikke nøl med å ta kontakt - jeg vil gjerne snakke med deg!

Hanne Chrisitansen Høie

Phone: 40222510
unsplash